دوشنبه 08 تیر 1405

flag
  • 1405/04/07 - 07:23
  • تعداد بازدید : 61
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کشف ۳۶۹۵ داروی قاچاق و تقلبی دامپزشکی در مازندران

مدیرکل دامپزشکی مازندران از شناسایی و انهدام یک باند فعال در توزیع داروهای دامپزشکی قاچاق، تقلبی و فاقد مجوز در استان خبر داد و گفت: بازرسان این اداره کل موفق به کشف و ضبط ۳۵ قلم انواع داروهای آنتی‌بیوتیک و مواد بیولوژیک به تعداد ۳۶۹۵ عدد شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران، حمزه آقاپور کاظمی، مدیرکل با اعلام این خبر اظهار داشت: با همکاری و همراهی ارزشمند دستگاه امنیت اقتصادی ایتان مازندران یک باند سازمان‌یافته که سعی داشتند اقدام به توزیع گسترده انواع داروهای دامپزشکی قاچاق، تقلبی و فاقد مجوز در شبکه توزیع نماید توسط اکیپ‌های عملیاتی اداره کل دامپزشکی با حضور در صحنه موفق شدند ضمن شناسایی مخفیگاه این محموله، از انتقال آن به واحدهای پرورش دام و طیور جلوگیری به عمل آورند.

 

 

مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به کمّ و کیف اقلام مکشوفه، تصریح کرد: در این بازرسی، ۳۵ قلم داروی مختلف شامل آنتی‌بیوتیک‌ها، داروهای تنفسی و سایر مواد بیولوژیک حساس به تعداد ۳۶۹۵ عدد کشف و ضبط گردید که محموله فاقد هویت مشخص، کد تولیدی معتبر و شرایط نگهداری استاندارد (زنجیره سرد) بوده که قطعاً مصرف آن می‌توانست عواقب جبران‌ناپذیری بر سلامت دام و در نهایت سلامت مصرف‌کنندگان محصولات لبنی و گوشتی داشته باشد.

 

 

آقاپورکاظمی در ادامه با تأکید بر جایگاه و وظیفه‌مندی ذاتی و راهبردی دامپزشکی در این حوزه، خاطرنشان ساخت: مهم‌ترین رسالت ما، ایفای نقش به عنوان سنگر اول امنیت غذایی کشور است. هر داروی تقلبی و قاچاقی که وارد چرخه مصرف دام و طیور می‌شود، در حقیقت بمب ساعتی است که سلامت میلیون‌ها مصرف‌کننده را هدف قرار داده است.

 

 

وی در تشریح فرایند قانونی این پرونده، اضافه کرد: کلیه اقلام مکشوفه با تنظیم صورتجلسه رسمی و اخذ دستور قضائی، توقیف و به انبارهای ضبط منتقل شد. همچنین پرونده کامل متخلفان به دستگاه قضایی استان ارسال گردید. امیدواریم با رأی قاطع قضات، عبرتی بزرگ برای سایر فعالان غیرمجاز در این حوزه ایجاد شود.

 

 

مدیرکل دامپزشکی مازندران با هدف آگاه‌سازی عمومی و پیشگیری از آسیب‌های ناشی از خرید داروهای تقلبی، توصیه‌های کاربردی و فوری را برای دامداران، مرغداران و فعالان عرصه دامپروری استان برشمرد و تأکید کرد: خریداران دارو و مواد بیولوژیک دامپزشکی باید بدانند که کوچک‌ترین غفلت در تهیه این اقلام، می‌تواند کل سرمایه دامپروری آنان را با خطر جدی مواجه سازد.

 

 

آقاپورکاظمی با اشاره به شیوه‌های کلاهبرداری در بازار غیررسمی، از خریداران خواست تا به چهار نکته اساسی خرید از مراکز مجاز و دارای پروانه بهره‌برداری، بررسی دقیق اصالت، تاریخ تولید و انقضا، اخذ فاکتور رسمی و معتبر به عنوان سند خرید و اطلاع رسانی سریع به سامانه 1512 در صورت مشاهده هرگونه محموله مشکوک یا فروش خارج از ضابطه را رعایت نمایند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبارشهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان ها,شهرستان گلوگاه,شهرستان بهشهر ,شهرستان نکا,شهرستان ساری - میاندرود,شهرستان جویبار,شهذستان سیمرغ,شهرستان قائمشهر,شهرستان سوادکوه شمالی,شهرستان سوادکوه,شهرستان بابل ,شهرستان آمل,شهرستان بابلسر - فریدونکنار,شهرستان محمودآباد ,شهرستان نور,شهرستان نوشهر,شهرستان چالوس - کلاردشت,شهرستان تنکابن - عباس آباد ,شهرستان رامسر ,اخبار اسلایدر,گروه خبری,شهرستان میاندورود
  • کد خبر : 355869
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور